tiistai 27. kesäkuuta 2023

Arvostelu: Black Mirror: Bandersnatch (2018)

BLACK MIRROR: BANDERSNATCH



Ohjaus: David Slade
Pääosissa: Fionn Whitehead, Craig Parkinson, Will Poulter, Asim Chaudhry, Alice Lowe, Tallulah Haddon, Catriona Knox, Paul M Bradley, Jonathan Aris, Suzanne Burden, Fleur Keith ja Jeff Minter
Genre: scifi, draama, jännitys
Ikäraja: 16

Tervetuloa Elokuvan taikaa -sivun ensimmäisen interaktiivisen elokuva-arvostelun pariin. Käsittelyssä on tieteisantologiasarja Black Mirroria (2011-) laajentava elokuva Black Mirror: Bandersnatch, joka julkaistiin Netflixissä joulukuussa 2018. Elokuva rakentuu katsojansa tekemien valintojen ja päätösten varaan, ja sitä katsoessani halusin kokeilla jotain vastaavaa arvostelussani.

Annan kuitenkin tässä kohtaa vaihtoehdon. Voit joko siirtyä lukemaan tuiki tavallisen arvostelun Black Mirror: Bandersnatchista tai sitten voit hypätä labyrinttiin, joka johdattaa sinua läpi tekstin pidemmän kaavan kautta. Onnistutko löytämään kaikki elokuvaa käsittelevät tekstit? Löydätkö oikean reitin arvosanalle? Valinta on sinun, arvon lukija.




3 kommenttia:

  1. Aiotko tehdä arvostelun Five Nights at Freddy's -elokuvasta, jos/kun se tulee Suomeen? Ensi-ilta on Yhdysvalloissa näillä näkymin Halloweenin tienoilla, joten saa nähdä ehtiikö Suomeen tämän vuoden puolella. Jos siis edes saa mitään teatterilevitystä täällä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä ajattelin, vaikken olekaan peliä koskaan pelannut. 27.10. näyttäisi saapuvan Suomen teattereihin.

      Poista
    2. Jos peli yhtään kiinnostaa, niin suosittelen kyllä kokeilemaan. Yllätyin itsekin kuinka pelottava se on, kaikesta yksinkertaisuudestaan huolimatta. Kannattaa ainakin 1-3 pelata jos haluat kokeilla. Tosin kakkonen on aika vaikea, sitä en jaksanut itsekään. Jos kronologisessa järjestyksessä haluaa, niin ykkösestä voi hypätä suoraa kolmoseen.

      Poista