Rillit huurussa (The Big Bang Theory - 2007-2019)

TV-sarja: Rillit huurussa, kausi 11 (The Big Bang Theory - 2017-2018)


RILLIT HUURUSSA - KAUSI 11

THE BIG BANG THEORYLuojat: Chuck Lorre ja Bill Prady
Pääosissa: Jim Parsons, Johnny Galecki, Kaley Cuoco, Simon Helberg, Kunal Nayyar, Melissa Rauch, Mayim Bialik ja Kevin Sussman
Genre: komedia
Jaksomäärä: 24
Jakson kesto: noin 22 minuuttia - Yhteiskesto: noin 8 tuntia 50 minuuttia
Ikäraja: 7

The Big Bang Theory, eli suomalaisittain Rillit huurussa on Chuck Lorren ja Bill Pradyn luoma komediasarja, mikä kertoo nörttikaveruksista Sheldonista, Leonardista, Howardista ja Rajista, ja heidän elämänsä naisistaan Pennystä, Amysta ja Bernadettesta. Lorre ja Prady työstivät alunperin toista hieman samanlaista sarjaa, mutta kun sen pilottijakso ei mennyt tuotantoyhtiöllä läpi, heidän täytyi aloittaa homma alusta. Lopulta yhtiö innostui ja Rillit huurussa alkoi pyörimään televisioissa loppuvuodesta 2007. Kritiikistään huolimatta sarja nousi suureen suosioon ja sen päätähdet ovat tämän hetken kovapalkkaisimmat televisiostarat. Itse tutustuin sarjaan 2010-luvun alussa ja jäin samantien koukkuun. Olen katsonut ensimmäiset kaudet useaan otteeseen ja omistan kymmenen ensimmäistä kautta DVD:nä ja Blu-rayna. Kymmenes kausi jäi jännään paikkaan, enkä malttanut odottaa yhdettätoista kautta, vaikka samalla aloin miettimään yhä enemmän, että sarja on alkanut muuttua aikamoiseksi tyhjäkäynniksi. Kun 11. kausi alkoi vihdoin pyöriä Subilla, katsoin sitä joka viikko tyttöystäväni kanssa. Olin aiemmin pohtinut, että arvostelisin kaikki Rillit huurussa -sarjan kaudet, mutta päätin lopulta hypätä suoraan uusimpaan.

HUOM! Tämä arvostelu sisältää SPOILEREITA koskien televisiosarjan edellisiä tuotantokausia!

Sheldon ja Amy alkavat suunnittelemaan häitään, kun taas Howard ja Bernadette saavat selville jotain erityistä... Lue lisää...TV-sarja: Rillit huurussa, kausi 12 (The Big Bang Theory - 2018-2019)


RILLIT HUURUSSA - KAUSI 12

THE BIG BANG THEORYLuojat: Chuck Lorre ja Bill Prady
Pääosissa: Jim Parsons, Johnny Galecki, Kaley Cuoco, Simon Helberg, Kunal Nayyar, Mayim Bialik, Melissa Rauch, Kevin Sussman, Christine Baranski, Brian Posehn, Lauren Lapkus, Rati Gupta, John Ross Bowie, Brian George, Brian Thomas Smith, Kal Penn, Sean Astin, Kathy Bates, Teller ja Iain Armitage
Genre: komedia
Jaksomäärä: 24
Jakson kesto: noin 22 minuuttia - Yhteiskesto: noin 8 tuntia 50 minuuttia
Ikäraja: 7

Chuck Lorren ja Bill Pradyn luoma komediasarja The Big Bang Theory, eli näin suomalaisittain Rillit huurussa nousi nopeasti suureen suosioon ensimmäisen tuotantokautensa ansiosta. Suosio vain kasvoi seuraavien kausien ajan, sarja kahmi palkintoja, eikä loppua tuntunut näkyvän. Sarjan päänäyttelijöistä tuli television kovapalkkaisimpia tähtiä ja sarjasta itsessään tuli kaikkien aikojen pisimpään kestänyt sitcom-komediasarja. Kymmenennen kauden jälkeen sarjaa tekevä CBS-yhtiö ilmoitti, että sarja saisi vielä kaksi tuotantokautta, jolloin Sheldon Cooperia näyttelevä Jim Parsons kertoi jättävänsä sarjan, kun nämä kaksi kautta on kuvattu. Heti sen jälkeen CBS ilmoitti, että kahdestoista tuotantokausi tulisi olemaan viimeinen. Kuvaukset alkoivat keväällä 2018 ja viimeinen kausi alkoi pyöriä Yhdysvalloissa viime vuoden syyskuussa ja täällä Suomessa vasta tänä syksynä. Itse aloin seuraamaan Rillit huurussa -sarjaa lähes kymmenen vuotta sitten ja innostuin siitä niinkin kovasti, että jonkin aikaa se oli suosikkisarjani. Vuosien varrella sarjan taso on kuitenkin laskenut ja toivoin, että tekijät olisivat älynneet jättää sarjan vain kymmeneen kauteen. Toivoin tätä edelleen, kun näin 11. kauden, mikä oli mielestäni heikoin koko sarjasta. Aloin hieman ristiriitaisin tuntein katsomaan päätöskautta sen jälkeen. Toisaalta minua kiinnosti, kuinka tarina viedään päätökseen, mutta samalla pelkäsin, ettei lopetus tulisi olemaan sarjan alkupään arvoinen.

Sheldon ja Amy tutkivat superasymmetriaa, kun taas Raj pyytää isäänsä järjestämään hänelle vaimon. Lue lisää...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti